Home Ukraine Україна — українською Бойовики намагаються витіснити Геращенко з переговорів про звільнення заручників – ЗМІ

Бойовики намагаються витіснити Геращенко з переговорів про звільнення заручників – ЗМІ

385
0
SHARE

NewsHubБойовики намагаються виключити з мінського процесу віце-спікера Верховної Ради і представника України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірину Геращенко, повідомляє Українська правда із посиланням на джерела у Тристоронній контактній групі щодо вирішення конфлікту на сході України.
Як повідомив співрозмовник видання, представники бойовиків (які не є стороною переговорів у тристоронній контактній групі – ред.) почали застосовувати щодо Геращенко риторику про нібито її участь у “державному перевороті”. Таку ж риторику вони раніше застосовували щодо Романа Безсмертного та Володимира Горбуліна,
“Вони заявили, що вестимуть переговори про звільнення заручників лише з Віктором Медведчуком”, – сказав співрозмовник видання.
За його словами, бойовики також заявляли, що, “на відміну від Геращенко, в українському парламенті є люди, які шанобливо ставляться до ватажків ОРДЛО (окремі райони Донецької та Луганської областей – ред.

Continue reading...