Home Ukraine Україна — українською В Росії зізналися, чого чекають від Трампа

В Росії зізналися, чого чекають від Трампа

396
0
SHARE

NewsHubРФ хоче побачити від нового президента США ” непоказне прагнення зробити світ безпечнішим ”
Росія очікує , що Дональд Трамп проявить непоказне прагнення зробити світ безпечнішим , заявив журналістам в суботу перший заступник голови оборонного комітету Ради Федерації РФ Франц Клінцевич , передає РИА Новости.
” Росія не чекає від сорок п’ятого американського президента якихось милостей. Тверезий , неупереджений погляд на реалії XXI століття , розуміння , що у Росії є свої інтереси і можливості їх відстоювати , непоказне прагнення зробити світ безпечнішим – ось чого ми чекаємо від Дональда Трампа , і цього цілком достатньо , щоб російсько – американські відносини увійшли в нормальне русло ” , – сказав Клінцевич.
Він припустив , що новообраний президент США ” не робитиме різких рухів ” відразу після вступу на посаду. На думку російського сенатора , це було б не тільки розумно , але і цілком відповідало б тому стилю прийняття рішень , який вироблявся у Трампа десятиліттями.
” Політика для Трампа – новий виклик , і йому потрібен час , щоб самому детально розібратися в ситуації , не покладаючись ні на яких радників , щоб виробити власну позицію ” , – сказав Клінцевич.

Continue reading...