Home Ukraine Україна — українською Мадонна пояснила нецензурні висловлювання на адресу Трампа

Мадонна пояснила нецензурні висловлювання на адресу Трампа

346
0
SHARE

NewsHubСпівачка зазначила, що її висловлювання були метафорою
Співачка Мадонна заявила, що її різкі висловлювання на жіночому марші протесту на адресу президента США Дональда Трампа були вирвані з контексту. Про це вона написала в Instagram.
“Я не жорстока людина і не пропагую насильство. Важливо почути і зрозуміти всю мою мову, а не одну фразу, вирвану з контексту. Моя промова починалася зі слів “я хочу почати революцію любові”, а потім я скористалася можливістю, щоб підбадьорити жінок і кинутих напризволяще людей, щоб вони не впадали у відчай, а згуртувалися і використовували це як відправну точку для об’єднання і позитивних змін у світі”, – пояснила Мадонна.
Співачка зазначила, що її висловлювання були метафорою. Таким чином Мадонна хотіла висловити своє ставлення до подій, що вона охарактеризувала як “гнів і обурення”. “Тим не менш, я знаю, що вчинки, що здійснюються з почуття гніву, нічого не дають. І єдиний спосіб змінити ситуацію на краще – зробити це з любов’ю”, – додала Мадонна, зазначивши, що для неї було честю брати участь в акції протесту проти Трампа.

Continue reading...