Home Ukraine Україна — українською Порошенко і Кальюлайд обговорили ситуацію на сході України

Порошенко і Кальюлайд обговорили ситуацію на сході України

147
0
SHARE

NewsHubЗ відкритих джерел
Президент України Петро Порошенко і президент Естонії Керсті Кальюлайд в рамках візиту українського гаранта до Талліна обговорили ситуацію на сході України і необхідність продовження антиросійських санкцій до повного виконання РФ зобов’язань за мінськими угодами. Про це повідомила глава естонської держави Кальюлайд в ході спільної заяви президентів, яку транслював телеканал ” 112 Україна “.
“Ми обговорили з паном президентом поточну ситуацію на сході України і необхідність дотримання мінських угод, а також те, що санкції проти РФ треба продовжувати до тих пір, поки мінські угоди не будуть виконані повністю, і до тих пір, поки РФ не буде знову виконувати всі міжнародні зобов’язання. … Також ми обговорили, що цілісність України повинна продовжуватися і що політика невизнання анексії Криму з нашого боку буде продовжуватися”, – зазначила президент Естонії.
У свою чергу Порошенко уточнив, що Україна рішуче налаштована на кроки щодо швидкого звільнення заручників, утримуваних в РФ і на окупованих територіях.

Continue reading...