Home Ukraine Україна — українською Брат Кім Чен Ина просив главу КНДР про пощаду

Брат Кім Чен Ина просив главу КНДР про пощаду

298
0
SHARE

Кім Чен Нам п’ять років тому направив своєму молодшому братові, главі КНДР Кім Чен Ину лист, в якому просив зберегти життя йому і членам його…
Розвідка Південної Кореї підозрює, що полювання за Кім Чен Намом тривало з 2012 року
Кім Чен Нам п’ять років тому направив своєму молодшому братові, главі КНДР Кім Чен Ину лист, в якому просив зберегти життя йому і членам його родини. Про це повідомив директор Національної розвідувальної служби (НРС) Республіки Корея Лі Бен Хо.
“Кім Чен Нам запевняв брата, який прийшов до влади в Північній Кореї, що ні він, ні його діти не претендують на владу і хочуть лише спокійного життя за межами КНДР”, – повідомив Лі Бен Хо.
Він також зазначив, що колишня дружина Кім Чен Нама наразі проживає в Пекіні з сином, а друга дружина з двома дітьми перебуває в Макао. Всім їм надана охорона з боку китайської влади.
Директор розвідки розповів, що Кім Чен Нам ніколи не звертався до Південної Кореї з проханням надати йому притулок, і ігнорував подібні поради з боку друзів.
Лі Бен Хо також підтвердив, що старший брат лідера КНДР був отруєний, проте всі обставини події поки що не відомі. Він зазначив, що НРС дізналася про інцидент в Малайзії через чотири години після того, як він стався.

Continue reading...