Home Ukraine Україна — українською ЗМІ повідомили про зміну позиції по РФ з приходом нового радника Трампа

ЗМІ повідомили про зміну позиції по РФ з приходом нового радника Трампа

287
0
SHARE

Новий радник президента США з національної безпеки Герберт Макмастер встановив по ряду важливих питань тон, який різко відрізняється від того, який…
Новий радник президента США з національної безпеки Герберт Макмастер встановив по ряду важливих питань тон , який різко відрізняється від того , який використовувався його попередником Майклом Флінном , а також главою Білого дому Дональдом Трампом.
Як повідомляє телеканал CNN з посиланням на власне джерело в суботу , 25 лютого , на засіданні Ради національної безпеки США , що пройшов напередодні , Макмастер , зокрема , назвав Росію ворогом , а не другом .
Крім того, Макмастер виступив на захист світового порядку, який встановився після Другої світової війни, заявивши про необхідність збереження миру і безпеки. CNN відзначає, що такий вислів розходиться з позицією головного стратега Білого дому Стіва Беннон, який називав Європейський Союз “ущербною конструкцією” і висловився за зміцнення зв’язків з окремими європейськими країнами.
За словами генерал-лейтенанта Макмастера, використання виразу “радикальний ісламський тероризм” (який часто використовує сам Трамп) не допоможе Вашингтону в спілкуванні з союзниками з метою розгромити терористичні угруповання.

Continue reading...