Home Ukraine Україна — українською Пєсков: Росія не буде обговорювати з США питання повернення Криму

Пєсков: Росія не буде обговорювати з США питання повернення Криму

312
0
SHARE

За словами прес-секретаря Путіна, в Кремлі сподіваються донести свою позицію щодо Криму до президента Трампа
Росія не обговорюватиме зі США питання повернення Криму, заявив прес-секретар президента Дмитро Пєсков. Так він прокоментував заяву прес-секретаря Білого дому Шона Спайсера про те, що Дональд Трамп чекає повернення Криму Україні. Про це повідомляє Бі-бі-сі.
“Ця тема не обговорюватиметься, бо вона не може обговорюватися. Росія не обговорює питання, пов’язані зі своєю територією, із зарубіжними партнерами”, – цитує Пєскова Інтерфакс.
Журналісти на щоденному брифінгу попросили прокоментувати слова Спайсера, а також запитали, чи піднімав Трамп тему Криму під час телефонної розмови з російським президентом Володимиром Путіним .
“Ні, не піднімав”, – відповів Пєсков. За його словами, в Кремлі сподіваються донести свою позицію щодо Криму до президента Трампа. “Ми також розраховуємо, що все-таки контакти будуть налагоджені, і нам випаде можливість по-діловому, спокійно і конструктивно доносити свою аргументацію до американських партнерів”, – сказав прес-секретар Путіна.
“Президент Трамп дав дуже ясно зрозуміти, що він очікує, що російський уряд почне деескалацію конфлікту на Україні і поверне Крим”, – заявив Спайсер, підкресливши, що Трамп хотів би співпрацювати з Росією.

Continue reading...