Home Ukraine Україна — українською Сьогодні відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу

Сьогодні відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу

356
0
SHARE

Сьогодні, 15 лютого, в Мінську в другій половині дня відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Сході України….
Головними темами переговорів будуть безпека і звільнення полонених
Сьогодні, 15 лютого, в Мінську в другій половині дня відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Сході України. Головними темами переговорів залишаться безпека і звільнення полонених, також сторони обговорять розведення сил і озброєнь, повідомляє телеканал ” 112 Україна “.
Ще наприкінці року велися розмови про демілітаризацію Дебальцевого , а також населених пунктів Комсомольськ , Кумачове і Саханка, не виключено, що сьогодні будуть позитивні новини з цих регіонів.
Крім того, сьогодні українська сторона в черговий раз порушить питання про допуск гуманітарної місії та місії ОБСЄ на непідконтрольну територію, оскільки останнім часом почастішали випадки, коли бойовики їх не пропускали.
Українська делегація прибуде до Мінська в першій половині дня, її очолить Леонід Кучма. Також очікується прибуття всіх чотирьох підгруп Тристоронньої контактної групи.

Continue reading...