Home Ukraine Україна — українською Через обстріли евакуйована Донецька фільтрувальна станція – Міноборони

Через обстріли евакуйована Донецька фільтрувальна станція – Міноборони

278
0
SHARE

Керівництво Донецької фільтрувальної станції (ДФС) прийняло рішення про евакуацію персоналу і зупинку підприємства. Про це повідомляє прес-група…
Керівництво вирішило зупинити Донецьку фільтрувальну станцію і евакуювати персонал, водопостачання Авдіївки поки не переривалося
Керівництво Донецької фільтрувальної станції (ДФС) прийняло рішення про евакуацію персоналу і зупинку підприємства. Про це повідомляє прес-група об’єднаного територіального управління “Донецьк”, передає прес-служба Міноборони України.
“Дві доби ДФС знаходиться в зоні найсильніших обстрілів з боку російсько-окупаційних військ… У таких умовах забезпечувати роботу ДФС неможливо, люди практично постійно знаходяться в бомбосховищі. Керівництво компанії прийняло рішення про евакуацію персоналу і зупинці ДФС”, – йдеться в повідомленні.
При цьому у відомстві з посиланням на місцеву військово-цивільну адміністрацію повідомляють, що міський резервуар Авдіївки заповнений, питна вода надходить населенню в штатному режимі.
“У місцевому каналізаційному господарстві стежать за ситуацією на фільтрувальної станції, яка живить Авдіївку і готові до будь-якого розвитку подій”, – йдеться в повідомленні.

Continue reading...