Home Ukraine Україна — українською Порошенко про ратифікацію ЗВТ з Канадою: "Це історичний момент"

Порошенко про ратифікацію ЗВТ з Канадою: "Це історичний момент"

359
0
SHARE

Президент України Петро Порошенко подякував канадським партнерам за співпрацю і впевнений, що ратифікація Угоди про Зону вільної торгівлі між…
Український бізнес отримає доступ до північноамериканського ринку, що приведе до зростання експорту і збільшення інвестицій
Президент України Петро Порошенко подякував канадським партнерам за співпрацю і впевнений, що ратифікація Угоди про Зону вільної торгівлі між Канадою і Україною піде на благо нашій країні, передає прес-служба глави держави.
“Сьогодні важливий день для відносин між Україною та Канадою. Це день ратифікації Угоди про вільну торгівлю, над якою ми спільно з нашими канадськими друзями працювали тривалий час. Хотів би висловити щиру подяку прем’єр-міністру Канади Джастіну Трюдо за його співпрацю і відданість зміцненню відносин з Україною. Не можу не висловити слова подяки і пані міністру закордонних справ Христі Фріланд. Це історичний момент для нашої двосторонньої торгівлі з Канадою”, – йдеться в повідомленні президента.
Він зазначив, що тепер український бізнес отримає доступ до північноамериканського ринку, що приведе до зростання українського експорту і збільшення інвестицій в Україну на рівні 36 мільйонів доларів.
“Це створення нових робочих місць в будівництві, промисловості і торгівлі.

Continue reading...