Home Ukraine Україна — українською Росія відмовилася від дистанційного виступу Самойлової на "Євробаченні"

Росія відмовилася від дистанційного виступу Самойлової на "Євробаченні"

238
0
SHARE

Російська Федерації відхилила пропозицію Європейського мовного союзу про організацію дистанційного виступу на “Євробаченні-2017” російської…
У РФ вважають, що дистанційний виступ суперечить змісту конкурсу
Російська Федерації відхилила пропозицію Європейського мовного союзу про організацію дистанційного виступу на “Євробаченні-2017” російської учасниці Юлії Самойлової, якій СБУ заборонила в’їзд в Україну. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Першого каналу, повідомляє Meduza.
У РФ вважають цю пропозицію організаторів такою, що суперечить змісту конкурсу.
“Ми вважаємо дивною пропозицію дистанційної участі і відмовляємося від неї, оскільки вона, безумовно, суперечить самому змісту заходу, неухильним правилом якого є виступ у прямому ефірі на сцені “Євробачення”, – йдеться в повідомленні.
Між тим, користувачі соцмереж бурхливо обговорюють новину про те, що представниці “Євробачення-2017” від Росії Юлії Самойловій дозволили взяти участь у міжнародному пісенному конкурсі по скайпу.
Нагадаємо, про це сьогодні заявили організатори конкурсу. “Беручи до уваги те, що влада України може зберегти в силі заборону, а також прагнучи зберегти аполітичний характер конкурсу, спілка активно працювала над пошуком рішення і зробила безпрецедентний крок, запропонувавши “Першому каналу” дати шанс Юлії залишитися учасником конкурсу в цьому році і виконати у прямій трансляції свою пісню під час другого півфіналу”, – йдеться в повідомленні.

Continue reading...