Home Ukraine Україна — українською Український дипломат відповів на образу віце-прем'єра РФ на адресу Клімкіна

Український дипломат відповів на образу віце-прем'єра РФ на адресу Клімкіна

289
0
SHARE

Посол України в Австрії Олександр Щерба відповів російському віце-прем’єру Дмитру Рогозіну, який образив міністра закордонних справ України Павла…
Посол України в Австрії Олександр Щерба відповів російському віце-прем’єру Дмитру Рогозіну, який образив міністра закордонних справ України Павла Клімкіна через Крим.
Свою відповідь Щерба опублікував в Twitter.
“Рогозін? Це, який обіцяв боротися в окопах Донбасу, але так і не знайшов відповідний за розміром окоп? ” – написав дипломат.
Нагадаємо, віце-прем’єр РФ Дмитро Рогозін назвав міністра закордонних справ України Павла Клімкіна “гальмом” за його обіцянку повернути Криму свободу.
Як повідомлялося, міністр закордонних справ Павло Клімкін в суботу написав в Twitter: “Три роки тому у кримчан відібрали свободу. Щодо свободи не буває компромісів. Ми її повернемо спільно”.
Росія в березні 2014 роки після введення військ анексувала український Крим, організувавши “референдум” по його самовизначенню.
Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% учасників “референдуму” 16 березня 2014 року висловилися за приєднання Криму до РФ.

Continue reading...