Home Ukraine Україна — українською Гонтарева подала у відставку

Гонтарева подала у відставку

477
0
SHARE

Депутат Верховної Ради, один з керівників фракції БПП Ірина Луценко в понеділок заявила, що голова Нацбанку Валерія Гонтарева подала у відставку.
“Я вважаю, що той фронт роботи, який вона на себе взяла, вона виконала, тому написала заяву. Є такий момент. Я думаю, що цей запас міцності і той запас роботи, який вона на себе взяла, підійшов до краю. Я вважаю, що свою роботу, місію вона виконала” , – цитує Ірину Луценко агентство “УНН”.
1 квітня Гонтарєва дала інтерв’ю агентству “Укрінформ” , в якому заявила, що виконала всі завдання, які стояли перед нею.
“Я ніколи не говорила, що буду працювати в центральному банку все життя. Я вважаю, що свою місію повністю виконала. По-перше, країна перейшла на гнучкий валютний курс і почала нову монетарну політику інфляційного таргетування. По-друге, ми очистили банківську систему від неплатоспроможних банків і посилили її стійкість на майбутнє. А також ми зробили повну трансформацію Національного банку в потужну модернову інституцію, перебудувавши всі процеси” , – сказала вона.

Continue reading...