Home Ukraine Україна — українською "НФ": "Справа Мартиненка" є політичною, НАБУ фальсифікувало звинувачення (відео)

"НФ": "Справа Мартиненка" є політичною, НАБУ фальсифікувало звинувачення (відео)

261
0
SHARE

Затримання Національним антикорупційним бюро колишнього народного депутата Миколи Мартиненка, який добровільно склав мандат півтора роки тому для неупередженого розслідування, є ознакою вибіркового правосуддя та політично мотивованих дій антикорупційних органів.
Попри те, що до сьогодні кошти і активи, виведені Януковичем, так і не стали предметом розслідування НАБУ, бюро переслідує політика з послідовною українською і антиросійською позицією, – повідомила прес-служба “Народного фронту”.
Так звану “справу Мартиненка” НАБУ намагається фальсифікувати вже півтора роки. Проте жодних доказів проти нього так і не було знайдено.
Микола Мартиненко ще в 2015 році пішов на безпрецедентний крок – добровільно склав повноваження народного депутата України та відмовився від депутатського імунітету.
Одіозний суддя Солом’янского райсуду Києва Бобровник, який перебуває на гачку у НАБУ і прославився тим, що вживає алкоголь та бере хабарі прямо в своєму робочому кабінеті ( https://www.google.com.ua/amp/www.pravda.com.ua/news/2017/04/10/7140746/index.amp ), дав дозвіл на обшуки в усіх помешканнях Миколи Мартиненка та членів його сім’ї, включаючи колишню дружину, з якою він розлучений багато років. Всі ці “маски-шоу” свідчать про суто піарний характер дій НАБУ і націленість на створення медійної картинки “бурхливої діяльності”.

Continue reading...