Home Ukraine Україна — українською Один затриманий за фактом теракту в Стокгольмі визнав свою провину – джерело

Один затриманий за фактом теракту в Стокгольмі визнав свою провину – джерело

322
0
SHARE

Один затриманий за фактом теракту в Стокгольмі дав свідчення. Про це повідомляє видання Aftonbladet, передає телеканал “112 Україна”….
Про мотиви злочинця поки не повідомляється
Один затриманий за фактом теракту в Стокгольмі дав свідчення. Про це повідомляє видання Aftonbladet, передає телеканал “112 Україна”.
Видання з посиланням на неназвані джерела повідомляє, що шведська поліція на півночі Стокгольма затримала чоловіка. В ході допиту він зізнався в скоєнні наїзду на людей в центрі міста.
За інформацією журналістів, які посилаються на неназвані обізнані джерела, у затриманого чоловіка є легкі поранення, проте його життю нічого не загрожує. При цьому повідомляється, що на допиті підозрюваний вже взяв на себе відповідальність за теракт. Проте, про мотиви злочинця поки не повідомляється.
Видання зазначає, що підозрюваний був затриманий в стокгольмському передмісті Мерсті. При ньому нібито була знайдена маска, а на його одязі виявлені осколки скла. У поліції також пояснили, що затриманий схожий на людину з фотографії злочинця, яку раніше поширили правоохоронні органи.

Continue reading...