Home Ukraine Україна — українською Ситуація в Україні залишається перешкодою на шляху до покращення відносин РФ і...

Ситуація в Україні залишається перешкодою на шляху до покращення відносин РФ і США – Тіллерсон

260
0
SHARE

Конфлікт в Україні буде перешкоджати нормалізації відносин Москви і Вашингтона до моменту його повного врегулювання, заявив у середу держсекретар…
Держсекретар зазначив, що Росія може досягти прогресу в реалізації мінських домовленостей шляхом зниження рівня насильства
Конфлікт в Україні буде перешкоджати нормалізації відносин Москви і Вашингтона до моменту його повного врегулювання, заявив у середу держсекретар США Рекс Тіллерсон.
“Ситуація в Україні залишиться перешкодою на шляху до покращення відносин РФ і США до повної реалізації Мінських угод”, – сказав Тіллерсон за підсумками переговорів у Москві в середу.
Держсекретар зазначив, що Росія “може досягти прогресу в реалізації мінських домовленостей шляхом зниження рівня насильства, а також роблячи кроки з виведення сил, що протистоять Києву, і відведення важких озброєнь з тим, щоб спостерігачі ОБСЄ могли виконувати свою роль”.
Як повідомлялося, в середу вдень в Москві відбулися переговори держсекретаря США Рекса Тіллерсона і міністра закордонних справ РФ Лаврова. Зустріч пройшла в широкому форматі за участю представників делегацій двох країн у Будинку прийомів МЗС Росії.

Continue reading...