Home Ukraine Україна — українською Суд зняв арешт з частини майна Романа Насірова

Суд зняв арешт з частини майна Романа Насірова

236
0
SHARE

Апеляційний суд Києва частково відмінив арешт, накладений на майно відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.
Про це розповів юрист Центру протидії корупції Андрій Савін, який був присутній на судовому засіданні, інформує “Українська правда”.
За його словами, суд частково задовольнив скаргу адвокатів Насірова на рішення Солом’янського районного суду столиці й постановив повернути голові ДФС внутрішній паспорт громадянина України, закордонний паспорт, дипломатичний паспорт та інші документи.
Однак, як зазначив Савін, не всі документи Насіров зможе отримати на руки. За його інформацією, існує інша судова ухвала “про застосування запобіжного заходу”, згідно з якою паспорти, що можуть дозволити підозрюваному виїхати за кордон, мають лишитися на зберіганні в НАБУ. Отже закордонний і дипломатичний паспорти Насіров забрати не зможе.
У той же час Апеляційний суд Києва відмовився задовольняти скаргу в частині зняття арешту з валюти, золота та кількох елітних годинників, які були вилучені під час обшуку вдома у голови ДФС.

Continue reading...