Home Ukraine Україна — українською Доба в зоні АТО: обстріли з "Градів" та артилерії, двоє військових поранені

Доба в зоні АТО: обстріли з "Градів" та артилерії, двоє військових поранені

106
0
SHARE

Загалом, за інформацією штабу, ситуація у зоні проведення АТО залишається складною з ознаками часткового загострення на окремих ділянках лінії зіткнення. – Новини – Український тиждень, Тиждень.ua
Минулої доби, 24 травня, бойовики на Донбасі 50 разів відкривали вогонь по українських військових, використовуючи, в тому числі, важке артилерійське озброєння, двоє бійців отримали поранення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.
Загалом, за інформацією штабу, ситуація у зоні проведення АТО залишається складною з ознаками часткового загострення на окремих ділянках лінії зіткнення.
На Приморському напрямку відбулося 27 обстрілів, під вечір бойовики зафіксоване застосування артилерії.
“Зокрема, зі 120-мм мінометів ворог бив по наших позиціях в районі Широкиного, Чермалика та Водяного. Також з артилерійських систем калібру 122 мм бандформування обстріляли наші опорні пункти біля Широкиного й північніше, поблизу Мар’їнки. На тих же ділянках, а також неподалік Гнутового, Лебединського, Павлополя, Новотроїцького та Красногорівки бойовики активно вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних модифікацій, стрілецької зброї, деколи з озброєння БМП”, – повідомили в штабі.

Continue reading...