Home Ukraine Україна — українською Полоненого в "ДНР" українського вченого-релігієзнавця Козловського перемістили в колонію

Полоненого в "ДНР" українського вченого-релігієзнавця Козловського перемістили в колонію

302
0
SHARE

Полоненого в ДНР вченого Ігоря Козловського перемістили в колонію Проросійські найманці проігнорували вимоги правозахисників
Незважаючи на вимоги правозахисників, бойовики терористичної організації “ДНР” перемістили вченого Ігоря Козловського з Донецька в Никитовскую виправну колонію №87 в Горлівці. Про це повідомив його племінник Денис Козловський, передає ” Укрінформ “.
“Нам стало відомо, що його перевели в Никитовскую виправну колонію №87, до місця виконання покарання”, – сказав племінник.
Щодо умов, в яких зараз знаходиться Козловський, йому невідомо. Він спрогнозував, що ймовірно його розмістили в карантині за процедурою.
Нагадаємо, на початку травня так званий “військовий трибунал” терористичної організації “ДНР” засудив до тюремного ув’язнення відомого українського вченого-релігієзнавця Ігоря Козловського.
Правозахисна організація Human Rights Watch (HRW) звернулася до бойовиків “ДНР” з вимогою якомога швидше звільнити вченого Ігоря Козловського.

Continue reading...