Home Ukraine Україна — українською Сенат Нідерландів сьогодні голосуватиме щодо асоціації Україна-ЄС — Time UA — Новини...

Сенат Нідерландів сьогодні голосуватиме щодо асоціації Україна-ЄС — Time UA — Новини України

310
0
SHARE

Згідно з розкладом роботи Сенату, голосування призначене з 13: 41 до 13: 50 за місцевим часом (з 14: 41 до 14: 50 за київським – ред.) . У разі позитивного рішення уряд зможе ратифікувати цей документ.
Згідно з розкладом роботи Сенату, голосування призначене з 13: 41до 13: 50 за місцевим часом (з 14: 41 до 14: 50 за київським – ред.) . У разі позитивного рішення уряд зможе ратифікувати цейдокумент.
У вівторок Сенат Нідерландів голосуватиме щодо угоди проасоціацію між Україною і Європейським союзом, передає УНН з посиланням на Радіо Свобода.
У лютому у Нідерландах нижня палата парламенту проголосувала заповторну ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.
Перед цим уряд Нідерландів подав угоду з Україною на повторнуратифікацію всупереч результатам консультативного референдуму післятого, як на саміті ЄС у грудні 2016 року ухвалили символічнуспеціальну офіційну заяву, що цілком відповідає змістові угоди.

Continue reading...