Home Ukraine Україна — українською Ситуація в зоні АТО на ранок 31 травня: в Авдіївці троє поранених...

Ситуація в зоні АТО на ранок 31 травня: в Авдіївці троє поранених та пошкоджений будинок

236
0
SHARE

За інформацією прес-центру штабу, проросійські НЗФ продовжують порушувати домовленості про деескалацію конфлікту на Сході України. Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, проте контрольованою українськими… За інформацією прес-центру штабу, проросійські НЗФ продовжують порушувати домовленості про деескалацію конфлікту на Сході України…
Приморський напрямок. На цій ділянці фронту бандформування найчастіше вели обстріли позицій ЗС України – 24 рази. Пізно ввечері противник зі 120 мм мінометів впродовж години обстрілював укріплення сил АТО поблизу Новотроїцького. Також із настанням сутінок ворожі збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів відбувались неподалік Широкиного, Гнутового, Березового, Богданівки, Павлополя, Мар’ їнки та Красногорівки. Окрім того, по опорних пунктах сил АТО біля Красногорівки та Богданівки бандити вели вогонь з озброєння БМП, а в районі Широкиного, Павлополя та Мар’ їнки обстріли здійснювали ворожі снайпери.
Донецький напрямок. Обстрілявши вчора зранку одне з сільгоспгосподарств неподалік н.п. Новолуганське, що на Світлодарській дузі, підконтрольні Росії озброєні банди не припинили обстрілювати житлові квартали та об’ єкти інфраструктури.

Continue reading...