Home Ukraine Україна — українською Тисяча сімсот правоохоронців і 454 обшуки: Що потрібно знати про наймасштабнішу антикорупційну...

Тисяча сімсот правоохоронців і 454 обшуки: Що потрібно знати про наймасштабнішу антикорупційну операцію в Україні

306
0
SHARE

Грандіозний масштаб операціїГоловний військовий прокурор України Анатолій Матіос і глава МВС Арсен Аваков вдень в середу, 24 травня, провели брифін…
Українські правоохоронці провели безпрецедентну за масштабами антикорупційну операцію щодо податківців. НВ розповідає всі головні подробиці про це.
Грандіозний масштаб операції
Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос і глава МВС Арсен Аваков вдень в середу, 24 травня, провели брифінг в аеропорту Київ і розповіли, що в цей час понад 1700 співробітників Нацполіції і близько 500 військових прокурорів проводять 454 обшуки на території 15 областей України, вже затримано 23 високопоставлені особи. Це найбільша антикорупційна операція, яка проходила коли-небудь в масштабах країни.
В чому суть справи
Операція проходила щодо колишніх керівників обласних управлінь Міністерства доходів і зборів. Їх звинуватили у причетності до організації функціонування т.зв. податкових майданчиків, пов’язаних з екс-міністром доходів і зборів України Олександром Клименком. У результаті незаконних дій держава недоотримала 97 млрд грн.

Continue reading...