Home Ukraine Україна — українською У Британії підвищили рівень терористичної загрози до критичного

У Британії підвищили рівень терористичної загрози до критичного

235
0
SHARE

Влада вважає, що новий теракт може бути здійснений найближчим часом. Прем’єр-міністр Тереза Мей оголосила у вівторок, що на допомогу збройним поліцейським прийдуть військові. Мей звернулася до країни на наступний день, після того як смертник підірвав себе на концерті Аріани Грандне у Манчестері.
Британська влада підвищила рівень терористичної загрози до максимального, «критичного» рівня. Це означає, що влада вважає, що новий теракт може бути здійснений найближчим часом, передає Голос Америки.
Прем’єр-міністр Тереза Мей оголосила у вівторок, що на допомогу збройним поліцейським прийдуть військові. Мей звернулася до країни на наступний день, після того як смертник підірвав себе на концерті Аріани Грандне в Манчестері.
В результаті вибуху 22 людини загинули, близько 60 отримали поранення. Глава уряду зазначила, що військові будуть працювати разом з поліцією на «великих заходах», включаючи футбольні матчі та концерти.
Вона повідомила, що рівень терористичної загрози в країні підвищений з «серйозного» до «критичного», що означає, що, на думку влади, назріває новий теракт.

Continue reading...