Home Ukraine Україна — українською Бойовики за добу 35 разів обстріляли українські позиції в АТО

Бойовики за добу 35 разів обстріляли українські позиції в АТО

238
0
SHARE

Бойовики продовжують обстріли, в тому числі забороненим Мінськими угодами озброєнням
Один український військовий отримав поранення, ще одного травмовано.
Бойовики продовжують обстріли, в тому числі забороненим Мінськими угодами озброєнням
© vk.com/strelkov_info
За добу в зоні АТО бойовики 35 разів вели вогонь по позиціям українських військових, 5 разів з яких із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння. За цей період було поранено одного українського військового, ще одного було травмовано.
На маріупольському напрямку, по українським позиціям біля Водяного, Гнутового, Талаківки, Мар’їнки та Красногорівки бойовики стріляли з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів. Біля Старогнатівки бойовики стріляли з 82-мм мінометів, а поблизу Лебединського з міномету калібру 120 мм.
На донецькому напрямку, біля Кам’янки та Опитного бойовики вели вогонь з потужних танкових гармат, калібр яких 125 мм. Українські опорні пункти неподалік Пісків обстрілювались з гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. Бойовики також двічі відкривали вогонь з гранатометів різних модифікацій по передмістю Авдіївки, а біля Зайцевого стріляли з великокаліберних кулеметів.
На луганському напрямку, поблизу Кримського та Трьохізбенки бойовики застосували артилерію, а біля Троїцького та Новоолександрівки стріляли з мінометів калібру 82 мм. Українські позиції біля Кримського також обстрілювались з протитанкового ракетного комплексу, а біля Новозванівки, Станиці Луганської, Валуйського та Жовтого бойовики вели вогонь здебільшого з піхотного озброєння, на окремих ділянках з БМП.
Читайте також: У 2017 році в зоні АТО загинули понад 120 військовослужбовців – Міноборони
Нагадаємо, напередодні бойовики 19 разів обстріляли позиції Збройних сил України.

Continue reading...