Home Ukraine Україна — українською За добу в зоні АТО бойовики 23 рази обстріляли українські позиції

За добу в зоні АТО бойовики 23 рази обстріляли українські позиції

308
0
SHARE

Найбільш інтенсивні обстріли бойовиків відбуваються на Луганщині
Один український військовий отримав поранення.
Найбільш інтенсивні обстріли бойовиків відбуваються на Луганщині
© vk.com/strelkov_info
За минувшу добу в зоні АТО бойовики 23 рази обстріляли позиції українських військових, здебільшого в темний час доби. За цей період один український військовий отримав поранення.
На маріупольському напрямку, за добу бойовики відкривали вогонь лише один раз зі станкового протитанкового гранатомету біля Павлополя.
На донецькому напрямку, біля Авдіївки та Кам’янки бойовики стріляли з гранатометів та стрілецької зброї. Крім того, по українським позиціям біля Кам’янки бойовики також вели вогонь з 82-мм мінометів. По українським позиціям біля Луганського та Зайцевого бойовики стріляли з піхотного озброєння та БМП. Українські позиції біля Верхньоторецького обстрілювались з великокаліберних кулеметів. Крім того, там спостерігалась активність снайпера бойовиків.
На луганському напрямку, українські позиції біля Троїцького обстріляли з мінометів калібрів 120 й 82 мм. Біля Щастя, Катеринівки та Жовтого бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів, а поблизу Новозванівки бойовики застосували протитанкові ракетні комплекси та озброєння БМП. Біля Новоалександрівки по українським позиціям били великокаліберні кулемети, а біля Попасної бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.
Читайте також: Українські військові в зоні АТО знешкодили ДРГ бойовиків
Нагадаємо, що тристороння контактна група з врегулювання ситуації в Донбасі (ТКГ) домовилась про так зване “хлібне перемир’я”, яке повинно початися 24 червня.

Continue reading...