Home Ukraine Україна — українською МВФ і Світовий банк схвалили пенсійну реформу, – Мінсоцполітики

МВФ і Світовий банк схвалили пенсійну реформу, – Мінсоцполітики

300
0
SHARE

МВФ і Світовий банк схвалили пенсійну реформу Рон ван Роден висловив вдячність міністрами соціальної політики і фінансів за конструктивні дискусії
Міжнародний Валютний Фонд (МВФ) і Світовий Банк висловили свою підтримку урядового законопроекту щодо реформування пенсійної системи, який був розроблений Міністерством соціальної політики України. Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.
“Крапку в переговорному процесі поставив Прем’єр-міністр України, який безпосередньо брав участь у переговорах з головою місії МВФ Рон Ван Роденом. Результатом переговорів стало утвердження збалансованого, комплексного документа, основаного на кращому світовому досвіді і дає відповіді на ті виклики і проблеми, які гостро стоять сьогодні перед українською державою і суспільством”, – йдеться в повідомленні.
Міністерство соціальної політики також висловлює щиру подяку професіоналам з Міжнародного Валютного Фонду і Світового Банку за допомогу в роботі над зазначеним законопроектом.
Також прес-служба Минсоцполици опублікувала лист глави місії МВФ Рон Ван Родена: “Я хотів би висловити нашу вдячність за конструктивні дискусії, які ми провели з міністрами соціальної політики і фінансів і їх командами щодо пенсійного законодавства.

Continue reading...