Home Ukraine Україна — українською Один боєць ЗСУ загинув, троє отримали поранення з початку доби на Донбасі...

Один боєць ЗСУ загинув, троє отримали поранення з початку доби на Донбасі – штаб

322
0
SHARE

Незаконні збройні формування продовжують вдаватися до збройних провокацій проти ЗСУ і з початку доби 15 разів відкривали вогонь по опорних пунктах…
Незаконні збройні формування продовжують вдаватися до збройних провокацій проти ЗСУ і з початку доби 15 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових, неодноразово застосовуючи заборонене Мінською угодою озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу військової операції на Донбасі.
“В результаті бойових дій сьогодні один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення”, – йдеться в повідомленні.
Так, на приморському напрямку (Маріуполь) ситуація напружена: тут 2 червня зафіксовано найбільше число фактів застосування бойовиками зброї.
Протягом дня бойовики чотири рази відкривали вогонь з 120-мм мінометів по українських позиціях в районі Чермалик. Там же, а також біля Новотроїцького, противник вів вогонь з гранатометів. На північ, недалеко від Мар’їнки, бойовики двічі обстрілювали оборонні укріплення українських військових з мінометів калібру 82 мм.

Continue reading...