Home Ukraine Україна — українською П. Порошенко і голова Пентагону обговорили зміцнення оборонної співпраці

П. Порошенко і голова Пентагону обговорили зміцнення оборонної співпраці

250
0
SHARE

Міністр оборони США Джеймс Меттіс запевнив Президента України Петра Порошенка в тому, що США підтримують Київ “перед обличчям…
КИЇВ. 21 червня. УНН. Міністр оборони США Джеймс Меттіс запевнив Президента України Петра Порошенка в тому, що США підтримують Київ “перед обличчям загроз суверенітету, міжнародному праву і міжнародному порядку”, обговоривши з ним зміцнення оборонного співробітництва між країнами. Про це УНН повідомили у прес-службі Пентагону.
У заяві за підсумками зустрічі головний представник оборонного відомства США Дана Уайт повідомила, що обидва лідери обговорили “недавні дії об’єднаних російсько-сепаратистських сил на сході України, а також зусилля США з надання допомоги в області безпеки для поліпшення внутрішніх оборонних можливостей України і підвищення кваліфікації Збройних сил”.
За словами Дж. Меттіса, США підтримали повну реалізацію мінських угод на підтримку суверенітету України і закликали Україну залишатися прихильником реформ, які можуть підвищити ефективність оборонних підприємств.
“Наші дві країни, як ми знаємо, мають спільні інтереси. Що важливіше, у нас є загальна прихильність, і це прихильність принципам, які лежать в основі міжнародного порядку.

Continue reading...