Home Ukraine Україна — українською У зоні АТО затримали російських військових медиків

У зоні АТО затримали російських військових медиків

125
0
SHARE

В зоні АТО зловили російських окупантів
Росіяни заблукали після святкування дня медпрацівника.
В українському Донбасі “заблукала” чергова група російських військовослужбовців
© army-news.ru
Українські військовослужбовці в зоні проведення антитерористичної операції 18 червня затримали групу російських військових медиків з окупованої території.
“Випускники Санкт-Петербурзької медичної академії, відзначивши День медика, переплутали напрямок і опинилися на нашій території”, – повідомив журналістам заступник начальника штабу АТО генерал-майор Олександр Розмазнін у понеділок, 19 червня, передає видання “Острів”. Кількість задержданных він уточнювати не став.
За словами Розмазніна, українські бійці досить часто затримують російських військовослужбовців у Донбасі, але не всі випадки стають надбанням громадськості.
“Багато затримуємо. Але справа в тому, що не все ми можемо видавати в пресі. У нас забирають цих затриманих певні структури. Наше завдання – воювати. Затримати і віддати. Решта – не наша справа”, – пояснив генерал.
Читайте також: Поліція затримала учасника штурму міськвідділу міліції Краматорська у 2014 році
Нагадаємо, у лютому СБУ затримала у Слов’янську бойовика “ДНР”, обгрунтовано підозрюваного у причетності до тортур українських заручників. На підконтрольну Україні територію затриманий приїхав для оформлення пенсії.

Continue reading...