Home Ukraine Україна — українською ФБР: збройний напад в аеропорту Мічигану буде розслідуватися як теракт

ФБР: збройний напад в аеропорту Мічигану буде розслідуватися як теракт

184
0
SHARE

ФБР США розслідує збройний напад в середу чоловіки на правоохоронця в аеропорту американського міста Флінт (штат Мічиган) , виходячи з…
КИЇВ. 22 червня. УНН. ФБР США розслідує збройний напад в середу чоловіки на правоохоронця в аеропорту американського міста Флінт (штат Мічиган) , виходячи з припущення, що це був теракт. Про це заявив начальник відділення Федерального бюро розслідувань в Мічигані Девід Геліос, повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.
“ФБР розслідуватиме цей напад з ножем як теракт “, – зазначив він. Агент Бюро перерахував пункти обвинувачення, пред’явленого зловмисникові.” Якщо говорити коротко, то він звинувачується в акті насильства в міжнародному аеропорту “, – пояснив Геліос.
Представник ФБР інформував, що нападник є 50-річним громадянином Канади та “в’їхав в США на законних підставах 16 червня”. Органи правопорядку встановили, що канадець в середу прибув в аеропорт, деякий час без видимої мети блукав по терміналу, потім перекусив, зайшов до вбиральні і з’явився звідти “з багажем, якого у нього раніше не було”.

Continue reading...