Home Ukraine Україна — українською Внаслідок обстрілу Мар’ їнки поранено двох дітей та жінок, – СЦКК

Внаслідок обстрілу Мар’ їнки поранено двох дітей та жінок, – СЦКК

271
0
SHARE

Бойовики обстріляли житлові будинки з автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Новости – Донбас – обстрел – Марьинка
У результаті обстрілу проросійськими бойовиками житлових кварталів Мар’їнки у п’ ятницю, 21 липня, поранено дітей трьох та дев’ яти років і двох жінок. Про це повідомила українська сторона СЦКК, передає прес-центр штабу АТО у Facebook.
“Близько 21: 00 під час обстрілу з боку НЗФ ОРДО позицій сил АТО в районі Мар’їнки, під вогонь знову потрапили житлові квартали населеного пункту. Внаслідок обстрілу з автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї житлових будинків по вулиці Молодіжній та Героїв Чорнобиля, було поранено чотирьох місцевих мешканців”, – йдеться у повідомленні.
Як зазначають у СЦКК, дівчинка трьох років отримала осколкове поранення передньої стінки живота, дев’ ятирічний хлопчик – осколкове поранення спини, правої гомілки та плеча, 19-річна жінка – осколкове поранення лівого передпліччя та лівого стегна, а жінка 1963-го року народження – осколкове поранення лівого стегна.

Continue reading...