Home Ukraine Україна — українською Заарештували нового підозрюваного у катуванні та вбивстві майданівців

Заарештували нового підозрюваного у катуванні та вбивстві майданівців

263
0
SHARE

Печерський суд столиці заарештував на два місяці без права внесення застави нового підозрюваного у катуванні та вбивстві євромайданівців під час Революції Гідності. Йому закидають участь у викраденні Ігоря Луценка і Юрія Вербицького, якого знайшли закатованим. Новини України, Маріам Оганнисян, Євромайдан, Печерський суд Києва, арешт – Телеканал новин 24
Печерський суд столиці заарештував на два місяці без права внесення застави нового підозрюваного у катуванні та вбивстві євромайданівців під час Революції Гідності. Йому закидають участь у викраденні Ігоря Луценка і Юрія Вербицького, якого знайшли закатованим.
Заарештованого Олександра Волкова підозрюють в організації тітушок, які в 2014 році під час Євромайдану викрадали та катували активістів. Тоді від їхніх рук загинув Юрій Вербицький.
Підозрюваний працював в компані “Бізнес, спорт, милосердя”. Організація відома тим, що належала бізнесменові Олексію Чеботарьову, який і координував викрадення активістів-майданівців, стверджують прокурори. А нині опікується футбольним клубом “Десна-Чернігів”, президентом якого є той самий Чеботарьов.

Continue reading...