Home Ukraine Україна — українською Посольство України в США зацікавлене у розслідуванні втручання України у вибори, –...

Посольство України в США зацікавлене у розслідуванні втручання України у вибори, – Чалий

225
0
SHARE

Чалий заявив, що українське посольство не стояло на боці того чи іншого кандидата – Новости – Сполучені Штати Америки – расследование – выборы – Дональд Трамп
Посол України в Сполучених Штатах Америки Валерій Чалий заявив, що посольство більше всіх зацікавлене у розслідуванні щодо інформації про втручання України в президентські вибори. Про це на радіо ” Ера FM ” заявив Валерій Чалий.
“На сьогодні поки немає такого розслідування. Але на те, що звучало, дуже серйозно, ми відреагували дуже коротко, не входячи в інформаційну дискусію, – сказав він.
За його словами, інформація в ЗМІ про те, що українська делегація була лише у виборчому штабі Хілларі Клінтон, є абсолютно фейковою.
“Посольство України в США більше всіх зацікавлене у цьому розслідуванні, адже має надію, що стане зрозуміло, яким чином з’явилися фейкові статті в окремих виданнях з інформаційної кампанії про втручання України в передвиборну кампанію США”, – додав він.

Continue reading...