Home Ukraine Україна — українською Суд дозволив заочно розслідувати справу екс-заступника міністра промполітики Кучера та його синів

Суд дозволив заочно розслідувати справу екс-заступника міністра промполітики Кучера та його синів

147
0
SHARE

Кучер  та двоє його синів підозрюються у заволодінні у 2010 році  державними коштами в особливо великих розмірах в сумі 1,5 млн дол. США. Останні новини від УНІАН за 25 липня.
Генеральною прокуратурою отримано судові дозволи на здійснення процедури спеціального (заочного) досудового розслідування стосовно колишнього заступника міністра промислової політики України – голови Агентства з питань оборонно-промислового комплексу Костянтина Кучера та його синів.
Як йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ, Кучер та двоє його синів підозрюються у заволодінні у 2010 році шляхом зловживання службовим становищем державними коштами в особливо великих розмірах в сумі 1,5 млн дол. США (за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України) .
Як зазначається, у зв’ язку із невстановленим місцеперебуванням усіх трьох підозрюваних ще у 2013 році оголошено в розшук.

Continue reading...