Home Ukraine Україна — українською США виявили потужну економічну і політичну підтримку Україні – Порошенко

США виявили потужну економічну і політичну підтримку Україні – Порошенко

318
0
SHARE

Під час зустрічі президента України Петра Порошенка із Держсекретарем США Рексом Тіллерсоном було піднято ряд важливих тем в енергетиці. За результатами переговорів Порошенко на спільному брифінгу з Тіллерсоном заявив, що США виявили велику економічну підтримку Україні і намагатимуться не допустити будівництва російського газопроводу «Північний потік – 2» в…
Під час зустрічі президента України Петра Порошенка із Держсекретарем США Рексом Тіллерсоном було піднято ряд важливих тем в енергетиці. За результатами переговорів Порошенко на спільному брифінгу з Тіллерсоном заявив, що США виявили велику економічну підтримку Україні і намагатимуться не допустити будівництва російського газопроводу «Північний потік – 2» в обхід українських територій.
Новину повідомляє «Преса України».
Зокрема, на зустрічі у неділю було обговорено питання поставок ядерного палива, інвестицій у нафтогазовій сфері, а також недопущення будівництва російського газогону “Північний потік-2”, який є політичним проектом, спрямованим на погіршення економічної ситуації в Україні.
“Окремо хочу подякувати за нашу співпрацю в енергетичній сфері.

Continue reading...