Home Ukraine Україна — українською Їм не вдасться позбавити мене громадянства: Саакашвілі записав відеозвернення

Їм не вдасться позбавити мене громадянства: Саакашвілі записав відеозвернення

254
0
SHARE

Їм не вдасться позбавити мене громадянства: Саакашвілі записав відеозвернення Зокрема Саакашвілі назвав себе учасником трьох революцій в Україні і наголосів, що у нього одне громадянство – українське
Колишній глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що у президента Петра Порошенка не вийде позбавити його українського громадянства. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook. Він підкреслив, що не отримуватиме статус біженця.
“Я живу в Україні вже понад 13 років, я брав участь у трьох революціях: революції на граніті та двох майданах! У мене лише одне єдине громадянство – українське і їм не вдасться мене його позбавити!”, – заявив Саакшвілі. – Зараз мене хочуть змусити отримати статус біженця. Цього не буде! Я не збираюсь ніде лишатися та отримувати ніякий статус! Я буду домагатись законного права повернутись в Україну!”, – зазначив він.
Новини за темою: Партія Саакашвілі планує провести “віче” на Майдані Незалежності у четвер
Саакашвілі також заявив, що Порошенко їздив до Грузії “для чергового договорняка”
“Порошенко їздив у Грузію не налагоджувати зв’язки, він поїхав туди задля чергового договірняку, цього разу – двох олігархічних режимів: українського Порошенко і найбільшого приватного акціонера Газпрому, проросійського Іванішвілі”, – йдеться в повідомленні.

Continue reading...