Home Ukraine Україна — українською Авіашоу, лицарські бої, забіги у вишиванках – як в Україні відзначили День...

Авіашоу, лицарські бої, забіги у вишиванках – як в Україні відзначили День Незалежності

270
0
SHARE

Бігуни у вишиванках, велопробіги, середньовічні бої, концерти та вражаючи авіатрюки у небі – так українці святкували день народження своєї держави. Новини України, День Незалежності, Одеса, Львів, Новини Дніпра – Телеканал новин 24
Бігуни у вишиванках, велопробіги, середньовічні бої, концерти та вражаючи авіатрюки у небі – так українці святкували день народження своєї держави.
В Одесі, у Південній Пальмірі разом зі сходом сонця розпочався святковий забіг. Більше сотні одеситів у вишиванках пробігли 2,5 кілометри.
А уже після обіду Одесу заполонили не сотні, а тисячі людей у вишиванках. Понад дві тисячі городян та гостей міста вишикувались у живий ланцюг. Першим номером став Дюк де Рішельє, його теж одягли у вишиванку.
Пробігом у національних строях відзначили сьогоднішнє свято і херсонці. Найспритніші подолали 2 кілометри траси менше, ніж за 7 хвилин. За це у подарунок отримали вишиванки. Втім, більшість учасників прийшли на забіг у своїх сорочках.
А львів’ яни осідлали двоколісні. Учасники велопробігу проїхались центральними вулицями і фінішували біля пам’ ятника Тарасові Шевченку.

Continue reading...