Home Ukraine Україна — українською За добу в зоні АТО поранено двох українських військовослужбовців – штаб

За добу в зоні АТО поранено двох українських військовослужбовців – штаб

202
0
SHARE

У Донбасі поранені двоє українських військовослужбовців
Двоє наших військових отримали поранення в результаті гранатометного обстрілу українських укріплень на підступах до Мар’янки та Водяного.
Бойовики продовжують бити з мінометів і гранатометів по українських позиціях
В зоні проведення АТО в Донбасі за минулу добу, 15 серпня, поранені двоє українських військових. Бойовики обстрілювали сили АТО вздовж всієї лінії розмежування.
“В результаті гранатометного обстрілу українських укріплень на підступах до Мар’їнці і Водяному, двоє наших військових отримали поранення”, – зазначили в штабі.
Повідомляється, що на цьому тижні бойовики відкривають вогонь без урахування часу доби і фактично вздовж всієї лінії розмежування. Тоді як минулого тижня, в світлий час доби, кількість обстрілів позицій ВСУ з боку бойовиків була мінімальною.
З початку доби, збройне протистояння від Авдіївської промзони перемістилося на маріупольський напрямок, де під мінометний обстріл потрапили опорні пункти сил АТО в районі Широкіно, Новотроїцького, Павлополя.
На луганському напрямку вогневі провокації супротивника зафіксовано неподалік від Новоолександрівки і Троїцького.
На донецькому напрямку злочинці вдень випустили 15 мін калібру 82 міліметри неподалік Верхньоторецької.
Читайте також: Силам АТО нададуть 67 одиниць нової військової техніки після Дня Незалежності – Генштаб
Раніше, в штабі заявили, що кількість обстрілу з боку бойовиків збільшилася майже вдвічі, двоє українських військових отримали поранення .

Continue reading...