Home Ukraine Україна — українською За добу в зоні АТО терористи 17 разів порушили режим припинення вогню

За добу в зоні АТО терористи 17 разів порушили режим припинення вогню

214
0
SHARE

Бойовики в Донбасі продовжують порушувати режим тиші
Один український військовий загинув, ще двоє бійців поранені, шестеро отримали бойові травми.
На донецькому напрямку терористи обстрілювали українських військових з бронетехніки
© sprotyv.info
Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 12 серпня, 17 разів обстріляли позиції українських військових вздовж усієї лінії розмежування в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, провокаційні обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються, ситуація стабільна, без тенденції до загострення.
Окупанти принципово не зменшують кількість обстрілів, отримуючи при цьому асиметричну відповідь від українських військових.
На приморському напрямку ввечері терористи з гранатометів та великокаліберних кулеметів гатили по укріпленнях захисників Водяного, бійці ЗСУ відкрили жорсткий вогонь у відповідь. Внаслідок цього протистояння один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення. Вже вночі бойовики накрили Новотроїцьке мінометним вогнем калібру 120 мм.
На донецькому напрямку окупанти відкривали вогонь з гранатометів по опорних пунктах сил АТО в Опитному. А по шахті “Бутівка” гатили з озброєння БМП.
На луганському напрямку протягом доби зафіксована найбільша кількість обстрілів. Ввечері терористи двічі атакували з кулеметів підступи до Кримського. А з мінометів калібру 82 мм накривали бійців ЗСУ неподалік Новотошківського, Новоолександрівки та Катеринівки. Також бойовики активно застосовували міномети різних калібрів у районі Троїцького.
Читайте також: У Донбасі знайшли тіло зниклого полковника Нацгвардії Бойка
Нагадаємо, напередодні бойовики не дотримувались режиму припинення вогню та продовжували обстрілювати позиції Збройних сил України за всіма напрямками.

Continue reading...