Home Ukraine Україна — українською Трьох чиновників "Укрзалізниці" відправили під домашній арешт,

Трьох чиновників "Укрзалізниці" відправили під домашній арешт,

226
0
SHARE

Солом’янський районний суд Києва відправив під домашній арешт трьох чиновників “Укрзалізниці”, яких підозрюють у зловживанні службовими повноваженнями.
Суд задовольнив клопотання НАБУ і САП, які наполягали на обранні запобіжного заходу для чиновників у вигляді домашнього арешту із зобов’язанням здати закордонні паспорти та інформувати правоохоронні органи про зміну місця проживання. Під домашнім арештом фігуранти кримінальної виробництва пробудуть наступні два місяці.
“Усім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю на термін 59 днів, а також покладено додаткові обов’язки, а саме: здати документи для виїзду за кордон, повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну місця проживання тощо”, – інформує прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) .
Нагадаємо, у середу 16 серпня детективи НАБУ та САП повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення екс-заступнику голови “Укрзалізниці”, директору одного з департаментів та заступнику директора однієї з філій “Укрзалізниці”.

Continue reading...