Home Ukraine Україна — українською Надання летальної зброї Україні критично важливе в протидії російській агресії – І....

Надання летальної зброї Україні критично важливе в протидії російській агресії – І. Климпуш-Цинцадзе

202
0
SHARE

Антиросійські санкції послабляться лише після звільнення Донбасу і Криму – І. Климпуш-ЦИнцадзе
Іванна Климпуш-Цинцадзе
КИЇВ. 13 вересня. УНН. Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе обговорила з радником Президента США з питань національної безпеки Гербертом Реймондом МакМастером питання протидії російській агресії та імплементації важливих реформ в Україні. Про це УНН повідомили у прес-службі Кабміну.
Іванна Климпуш-Цинцадзе подякувала Генералу МакМастеру за незмінну підтримку США у протидії російській агресії та імплементації важливих реформ в Україні.
Також, І. Климпуш-Цинцадзе високо оцінила зусилля представника США з питань України Курта Волкера, спрямовані на виконання Росією Мінських домовленостей. Вона подякувала американській стороні за допомогу з протидії російській агресії, зазначивши, що критично важливим для України залишається надання летальної оборонної зброї.
“Ми можемо ефективно стримувати російську агресію лише тоді, коли Кремль розуміє, що ми володіємо більш розвиненими технологіями та обладнанням, ніж ті, що належать російським військовим, і коли вони усвідомлюють, що подальші військові дії коштуватимуть їм дуже дорого”, – зазначила Іванна Климпуш-Цинцадзе, додавши, що це збереження життів українських вояків.

Continue reading...