Home Ukraine Україна — українською Укрзалізниця допустила зміни в спрощеному митному контролі в потягах Інтерсіті через Саакашвілі

Укрзалізниця допустила зміни в спрощеному митному контролі в потягах Інтерсіті через Саакашвілі

419
0
SHARE

В.о. голови правління ПАТ Укрзалізниця Євген Кравцов не виключив змін у спрощеній моделі митного контролю в поїздах Інтерсіті Перемишль-Київ через інцидент з екс-главою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі
В.о. голови правління ПАТ Укрзалізниця Євген Кравцов не виключив змін у спрощеній моделі митного контролю в поїздах Інтерсіті Перемишль-Київ через інцидент з екс-главою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі.
За словами Кравцова, позиція і дії з боку персоналу УЗ у випадку з Саакашвілі були абсолютно законними, були виконані всі інструкції.
“Ми не можемо порушувати закон через позицію однієї людини. Що стосується наслідків, на сьогоднішній день ми заявили, що зробимо компенсації пасажирам. Саме в цьому поїзді Інтерсіті діє окремий порядок митного контролю, він здійснюється під час руху”, – цитує його слова Укрінформ.
Він підкреслив, що це експериментальна модель, яка була введена, щоб пасажири мали більше комфорту і швидше долали кордон. У зв’язку з інцидентом в поїзді Перемишль-Київ Кравцов не виключає її корекції, “щоб не було лазівок для окремих пасажирів”.

Continue reading...