Home Ukraine Україна — українською Філіп про участь у військових навчаннях України: Обов'язком уряду є забезпечення дієздатності...

Філіп про участь у військових навчаннях України: Обов'язком уряду є забезпечення дієздатності армії

244
0
SHARE

Прем’єр-міністр України прокоментував участь у військових навчаннях в Україні У свою чергу Володимир Гройсман зазначив, що Україна підтримує поглиблення співробітництва між Збройними силами обох країн
Прем’єр-міністр Молдови Павло Філіп під час спільного брифінгу з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом прокоментував участь молдавських військових у навчаннях в Україні. Він підкреслив, що Молдова – це парламентська республіка й обов’язком уряду є забезпечення дієздатності армії, передає ” Інтерфакс-Україна “.
“Це наше внутрішнє питання, ми в ньому розберемося всередині країни. Тому що деяка влада у нас забуває, що у нас парламентська республіка – це перше. Друге – в уряду є за законом зобов’язання забезпечувати дієздатність армії”, – сказав він, відповідаючи на питання про протиріччя між урядом і президентом.
За його словами, дане питання обговорюється з більшістю в парламенті країни.
“Я ніколи не зрозумію ось ці внутрішні проблеми, коли всі розуміють, що неучасть армії в різних навчаннях призводить до ослаблення армії і виникає питання, хто в цьому зацікавлений. Ми ніколи не допустимо цього”, – сказав Філіп.
У свою чергу Володимир Гройсман зазначив, що Україна підтримує поглиблення співробітництва між Збройними силами обох країн.

Continue reading...