Home Ukraine Україна — українською За напад на виборчу дільницю затримали понад 20 осіб

За напад на виборчу дільницю затримали понад 20 осіб

199
0
SHARE

Напад на ділянку Травневе подробиці
Правоохоронці виявили у зупинених автомобілях зброю.
Поліція відзвітувала про затримання групи на семи автомобілях зі зброєю
© МВС України
Поліція затримала 24 людини за підозрою в напад на виборчу дільницю в Майському Синельниківського району Дніпропетровської області.
У рамках плану “Перехоплення”, оголошеного в області, правоохоронці зупинили на одному з постів сім автомобілів. Водії і пасажири були затримані та доставлені до Синельниківського відділення поліції, повідомляє прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області.
У поліції заявили, що “під час огляду автомобіля було виявлено велику кількість зброї”. В якості доказу було оприлюднено фотографію, на якій зображено предмет, схожий не револьвер, а також автомат Калашникова та три магазини до нього.
За фактом нападу на дільницю зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 157 Кримінального кодексу – “Перешкоджання реалізації виборчого права”. За злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.
Читайте також: На місцеві вибори в ОТГ прийшло менше половини виборців – ОПОРА
Раніше прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області повідомила про напад на виборчу дільницю у селі Майському Синельниківського району, в результаті якого були поранені два співробітники поліції.
Близько 18:30 неділі, 20 жовтня, 15-20 осіб увірвалися до приміщення, розбили вікна і пошкодили майно. Кинувши дві димові шашки, зловмисники втекли на автомобілях.
За даними Громадянської мережі “ОПОРА”, нападники приїхали на восьми автомобілях і намагалися зіпсувати бюлетені.

Continue reading...