Home Ukraine Україна — українською Обшуки в анексованому Криму: затриманих звинувачують в екстремізмі

Обшуки в анексованому Криму: затриманих звинувачують в екстремізмі

224
0
SHARE

Повідомляється, що зараз кримчани – усього четверо осіб – перебувають в будівлі російського управління ФСБ у Криму разом з адвокатами. Новини за 02 жовтня від УНІАН.
Кримчан, у яких 2 жовтня пройшли обшуки, звинувачують у створенні екстремістського осередка. Про це «Крим. Реалії» повідомив координатор Кримської контактної групи з прав людини Абдурешит Джеппаров.
«Крім Талята Абдурахманова, взяли ще людей, їм висувають статтю 282.1 КК Росії – організація екстремістського осередка», – заявив правозахисник.
За його словами, зараз кримчани – усього четверо осіб – перебувають в будівлі російського управління ФСБ у Криму разом з адвокатами.
Про те, що затримані російськими силовиками кримські татари знаходяться у будівлі ФСБ в Сімферополі, повідомляє і громадське об’єднання «Кримська солідарність» на своїй сторінці у Facebook.
«На даний момент відомо, що у будівлі ФСБ (Сімферополь, бульвар Франка) знаходяться всі четверо затриманих: Ренат Сулейманов, Арсен Курбедінов, Сейран Мустафаєв, Талят Абдурахманов (1953 р.н.)», – йдеться в повідомленні.

Continue reading...