Home Ukraine Україна — українською З'явилися подробиці справи, де фігурує керівник Фонду держмайна

З'явилися подробиці справи, де фігурує керівник Фонду держмайна

129
0
SHARE

Виконуючий обовязки голови Фонду державного майна Віталій Трубаров став фігурантом кримінальної справи про відкриття в приміщенні Мінагрополітики ресторану Козирної карти. Фото
Виконуючий обов’язки голови Фонду державного майна Віталій Трубаров став фігурантом кримінальної справи про відкриття в приміщенні Мінагрополітики ресторану “Козирної карти”.
Подробиці цієї махінації з’ясували “Наші гроші” .
Повідомляється, що службові особи Міністерства аграрної політики, київського відділення ФДМ, яке тоді очолював Трубаров, і ТОВ “КПШ” у лютому 2013 року незаконно приватизували 516,6 кв. м приміщення МінАПК по вул. Хрещатик, 24а.
За даними судового держреєстру, з 1997 року у цьому приміщені ресторанним бізнесом займалося ТОВ “Крона-2”.
У серпні 2011 року власники “Крони” спільно з ТОВ “Інвест ОМО”, що пов’язане з тодішнім міністром агрополітики Миколою Присяжнюком, і за посередництва ще кількох осіб створили ТОВ “Глав Пив Трест”, яке фактично почало здійснювати ресторанний бізнес (ресторан “Шато де Флер”) замість ТОВ “Крона-2”. Водночас у серпні 2011-го було створено ТОВ “КПШ” – цю фірму реєструють на адвоката Олександра Підкіпного.
На наступний день після реєстрації ТОВ “КПШ” в.о. гендиректора ДП “Агроінвест” звернувся до столичного відділення Фонду держмайна з листом, що держпідприємство не заперечує проти передачі в оренду приміщень площею 516 кв. м по вул. Хрещатик, 24, оскільки вони нікому не передані в оренду, хоча там продовжував свою роботу заклад “Шато”.

Continue reading...