Home Ukraine Україна — українською Коаліційні переговори в Німеччині провалилися

Коаліційні переговори в Німеччині провалилися

242
0
SHARE

У ФРН Вільна демократична партія вийшла з попередніх переговорів про створення коаліції з блоком Меркель ХДС-ХСС та Зеленими.
У ФРН Вільна демократична партія вийшла з попередніх переговорів про створення коаліції з блоком Меркель ХДС-ХСС та Зеленими.
Попередні переговори про створення нової урядової коаліції в Німеччині перервані. Як заявив у неділю, 19 листопада, Крістіан Лінднер (Christian Lindner), очолювана ним Вільна демократична партія (ВДП) покинула переговори, в яких також брали участь партії ХДС, ХСС і Зелені.
“Ми не можемо нести відповідальність за дух, яким наповнені документи коаліційних переговорів”, – заявило керівництво партії в мікроблозі Twitter. “Ми були б змушені відмовитися від наших основних принципів і від всього, до чого ми прагнули довгі роки. Ми не будемо підводити наших виборців, підтримуючи політичний курс, в який ми не віримо”, – йдеться далі в повідомленні.
Лінднер пояснив зрив консультацій “відсутністю довіри” між партнерами. За його словами, сторонам не вдалося знайти спільний підхід до модернізації країни. “Краще не керувати країною, ніж керувати неправильно”, – додав політик.

Continue reading...