Home Ukraine Україна — українською Податкова поліція викрила схему ухилення від сплати податків на 57 мільйонів гривень

Податкова поліція викрила схему ухилення від сплати податків на 57 мільйонів гривень

246
0
SHARE

Компаній оформляли операції з придбання соняшникової олії і здійснювали експорт до Туреччини – Новости – ГПУ – ДФС – Налоговая полиция – Податки
Податкова міліція Офісу великих платників податків ДФС спільно з Генеральною прокуратурою України викрили схему ухилення від сплати понад 57 мільйонів гривень податків. Про це повідомив заступник голови ДФС України Сергій Білан на своїй сторінці в Facebook.
В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 КК України встановлено, що в період 2015 – жовтень 2017 посадові особи компаній оформляли операції з придбання соняшникової олії в одного з підприємств.
Наголошується, що компанії займаються різними видами діяльності. Серед них – торгівля газом через місцеві (локальні) трубопроводи, оптова торгівля напоями, дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв, а також забір, очищення та подача води, роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами і неспеціалізована оптова торгівля.

Continue reading...