Home Ukraine Україна — українською У Запоріжжі перекинулася військова вантажівка, є загиблий

У Запоріжжі перекинулася військова вантажівка, є загиблий

279
0
SHARE

У Запоріжжі ДТП за участю військових
Водій КрАЗа загинув, пасажира медикам вдалося врятувати, він госпіталізований.
У Запоріжжі перекинулася армійська вантажівка © 061.ua © 061.ua © 061.ua © 061.ua © Вся власть
У Запоріжжі у неділю, 19 листопада, сталася ДТП за участю військової вантажівки, повідомляє ” 061.ua “.
В автомобілі знаходилися двоє військовослужбовців, унаслідок аварії водій загинув, пасажира рятувальники ДСНС діставали за допомогою спецобладнання. Медикам вдалося врятувати пасажира вантажівки, він госпіталізований.
Аварія сталася вранці в районі 9:00-10:00 години, на трасі “Харків-Сімферополь” в районі Абразивного комбінату. Машина різко з’їхала з дороги в кювет і перекинулася на дах.
Як повідомляє ” УНІАН ” із посиланням на власні джерела, військова вантажівка КрАЗ належить 55 артилерійській бригаді Збройних сил України, яка дислокується в Запоріжжі. За даними журналістів, водій виїхав без маршрутного листа.
На місці аварії працюють рятувальники, співробітники Військової служби правопорядку та військові прокурори. Військові ДТП поки не коментують.
Читайте також: Посольство РФ підтвердило ДТП у Києві за участю авто дипмісії
Нагадаємо, увечері 13 листопада на вулиці Стеценка у Києві сталася потрійна ДТП, під час якої загинула людина. Позашляховик Mazda CX-7, яким керував заступник начальника Сервісного центру МВС Володимир Найда, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем Mitsubishi Colt. Від удару Mitsubishi відкинуло в бік, і сталося його зіткнення з автомобілем Nissan. Пасажир Mitsubishi 1955 року народження загинув на місці, водій отримав травми.

Continue reading...