Home Ukraine Україна — українською Єврокомісар жорстко розкритикував Україну за невиконання домовленостей, які були умовою надання безвізу

Єврокомісар жорстко розкритикував Україну за невиконання домовленостей, які були умовою надання безвізу

194
0
SHARE

Єврокомісар жорстко розкритикував Україну за невиконання домовленостей, які були умовою надання безвізу.
Європейський комісар з питань Європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення Йоханес Ган жорстко розкритикував Україну за невиконання раніше досягнутих домовленостей та за хід перевірок електронних декларацій.
Як передає власний кореспондент УНІАН, відповідна критика пролунала у четвер в Брюсселі на прес-конференції у відповіді на запитання щодо невиконання Україною обіцянки зняти заборону на експорт лісу .
“Щодо заборони лісу – це не єдина умова, яка не виконана. Відверто кажучи, з моєї точки зору, той факт, що немає діючого механізму перевірки, щоб оцінити електронні декларації, в плані боротьби з корупцією набагато серйозніше”, – сказав Ган.
Читайте також У Раді ЄС назвали умови можливого призупинення безвізу з Україною
Єврокомісара нагадав, що електронні декларації державних службовців та політиків були останньою умовою для лібералізації візового режиму.
“Нарешті це було ухвалено. Я маю відзначити, що для мене це було сюрпризом. Один з половиною мільйонів осіб задекларували свої статки станом на літо минулого року.

Continue reading...